Oj så trist – här var det tomt!
Nämen så tråkigt. Vi beklagar, men sidan du letar efter existerar inte.
Besök gärna Vår startsida

VÅRA SENASTE RECEPT

Ibland är det omöjligt att förutsäga vad du hittar när du knäcker ett ägg. En sak som ofta ignoreras när man inspekterar innehållet i ett färskt ägg, är äggulans tillstånd. Det kan avslöja ursprunget och var ägget kommer ifrån och det är inte en tillfällighet: En äggulas färg är en...
Köttgryta
Grytor skall vara långsam mat. De smakar oftast bättre dagen efter och går utmärkt att frysa och portionsförpacka. De är svåra att misslyckas med och sköter sig själva den största delen av tiden. Dessutom är det ett fantastiskt sätt att fånga upp och koncentrera smaker!Köttet skall vara rumstempererat innan...
Varm smörgås
Visste ni att de flesta av oss redan har en smörgåsgrill hemma? Med detta recept kan du enkelt använda ditt våffeljärn som smörgåsgrill och resultatet blir jättebra!Du behöver:Smör 4 Formbröd Skinka Ost Tomat MjukostGör så här:Starta ditt våffeljärn. Bred smör på formbrödet och lägg på skinka, ost,...
Du behöver:4 st Gurkskivor Tonic Water 12 cl Hendricks Gin IsGör så här: Lägg generöst med is i ett highballglas. Fyll på med Hendricks gin och toppa med tonic. Garnera med två gurkskivor. 
Du behöver:1 morot 300 g skivat rimmat bogfläsk 1 msk olja salt och peppar 1 vitlöksklyfta 390 g pastasås tomat & chili 1 msk tomatpuré 1 l grönsaksbuljong (vatten och tärning eller buljong) 1 1/2 dl risonipasta 250 g små ärterGör så här:Grädda brödet enligt anvisningen på...
Du behöver:4 portioner kokta makaroner 150 g rökt skinka eller korv, tärnad 1 st gul lök, hackad lite riven muskot 1 st paprika, hackad 3 st ägg 4 dl mjölk riven ost saltGör så här:Sätt ugnen på 200°. Krydda makaronerna med lite muskot. Blanda makaroner med skinka,...