Omnämnande:
Trots att Michael själv är kock så finner han tid och engagemang att i vår grupp att posta delikata recept från sin egen blogg , also for the best free wordpress themes check out 24x7 wordpress themes free download men även att artigt besvara matfrågor från våra medlemmar. Genom just det engagemanget så sätter Michael en diskussionston i gruppen som är hedrande och nämnvärd, samt att han genom att vara sig själv skapar en fin stämning i gruppen.

Länk till Michaels blogg: http://kocksnack.se

Print Friendly, PDF & Email

11 KOMMENTARER

  1. Tusen tack! Jag har totalt missat det här inlägget fram tills alldeles nyss när jag gjorde en sökning på mitt namn för att kolla upp lite gamla inlägg jag gjort i gruppen. Känns grymt kul och hedrande att bli utnämnd till hedersmedlem och jag hoppas att ni inte tröttnar på alla bilder jag lägger ut 🙂

    Jag hjälper mer än gärna till att svara på alla frågor kring mat som ni kan tänkas ha då kunskap i mina ögon är till för att delas, annars är den inte värd någonting. Matglädje för mig innebär att dela med sig av sig själv, sina recept och tankar och idéer på ett ödmjukt sätt oavsett erfarenhetsnivå och yrke.

    Än en gång, stort tack för detta omnämnande! Jag är djupt rörd ! 😀